Skip to main content

Familieopstellingen

Durf een stap te zetten!

Wanneer is een opstelling zinvol?

Wanneer je al lang tegen hetzelfde thema of gedragspatroon aanloopt en je niet weet hoe je dit moet veranderen. Terwijl je dit wel graag wilt! Een (familie- of organisatie)opstelling kan een stap in de goede richting zijn. Met behulp van een opstelling zie je snel waar het ‘vast zit’. En je ervaart wat er nodig is om een hierin een stap te zetten. Een opstelling werkt vaak lang door omdat je zelf ‘aan den lijve’ ervaart wat er nodig is om beweging in je situatie te krijgen.


Hoe werkt het?

Tijdens een opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, gebeurtenissen of andere belangrijke elementen die een rol spelen bij jouw vraag of probleem. Verborgen dynamieken worden op deze manier snel zichtbaar. Een opstelling maakt het mogelijk om te zoeken naar oplossingen en nieuwe invalshoeken uit te proberen.

Voor wie?

Voor iedereen die het aandurft om een stap te zetten in een persoonlijk of werkgerelateerd thema. 

Met wie?

System@work is een groep van professionele en gecertificeerde organisatie begeleiders. Sinds 2011 organiseren we deze tweemaandelijkse opstellingenavonden voor onze cliënten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden met een vraagstuk. We werken praktijkgericht en integreren de nieuwste inzichten. En uiteraard bieden we veiligheid en vertrouwelijkheid.

“Door middel van mijn opstelling heb ik mijn gevoelens echt kunnen ervaren in plaats van erover te praten. Dat was precies de extra dimensie die ik nodig had om verder te komen in mijn proces.”

Karlijn, 32 jaar accountmanager

“Ik probeerde al langer een innerlijk conflict op te lossen dat in de kern neerkomt op de vraag: waarom denk ik dat ik niet goed genoeg ben? Ook wilde ik graag de relatie tussen mijn vader en mij aan de orde stellen. Na de opstelling voelde ik dat ik op beide punten verder kon, dat er zaken opgelost waren. Ik voel mij nu meer in mijn kracht staan.”

Paula, 40 jaar, advocaat

“Mijn eerste familieopstelling was een wonderlijke ervaring. Na vele jaren werd mij duidelijk welke last ik met mij meedraag. Door deze last terug te geven voel ik me lichter en ervaar ik veel meer vrijheid.”

Clémence, 52 jaar, manager kinderopvang

“Ondanks dat ik het best spannend vond, heb ik intense ervaringen en inzichten opgedaan, die nog steeds na sudderen en stof geven om dichter bij mezelf te komen.”

Inge, 41 jaar, NS

Familieopstellingen 2024

  • 15 februari 
  • 14 maart
  • 9 april
  • 30 mei
  • 3 oktober
  • 31 oktober
  • 28 november

We starten telkens om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Een opstelling kost € 210,- exclusief btw.  


Locatie 

Anna Haen
Gein Zuid 23a
1391 JE Abcoude


Hoe meld je je aan?

Geef je op bij Leanne Steeghs via e-mail of telefonisch op 06 58 907 665. Heb je nog vragen? Ik vertel je graag meer.