Skip to main content

De reis van de heldin

Een schitterend avontuur

De reis van de heldin is een vierdaagse, systemische workshopcyclus waarin je op identiteitsniveau werkt aan je persoonlijk leiderschap. Iedere dag staat er een nieuw thema centraal. Voor vrouwen die willen stralen, zichzelf willen laten zien in wie ze zijn, geloven in verbinding, verlangen naar een veilige plek om zichzelf op een diepere laag te ontmoeten. We gaan in een vaste groep van maximaal 16 vrouwen aan de slag met thema’s die van binnenuit zijn ontstaan. Ze zijn zorgvuldig gedestilleerd uit de ingebrachte vraagstukken uit eerdere opstellingenworkshops voor vrouwen.

“Ik heb genoten van de Reis van de Heldin. Het waren dagen om elke keer weer naar uit te kijken. Steeds weer te weten dat de ziel er gevoed vandaan zal komen.”

Heleen – senior coach/trainer

“De vier dagen hebben mij veel duidelijkheid en nieuwe inzichten opgeleverd, soms van patronen waarvan ik het bestaan nog niet wist. De ervaringen dat het steeds weer klopte in de opstellingen hebben ervoor gezorgd dat ik weer durf te vertrouwen op mijn eigen beweging en intuïtie. Dat voelt als nieuw!”

Ellen – masseur en mindfulnesstrainer

Dans, alsof er niemand is die kijkt,
Heb lief, alsof je nog nooit gekwetst bent,
Zing, alsof niemand je kan horen,
Werk, alsof je het geld niet nodig hebt,
Leef, alsof de hemel op aarde is.

– Rumi

Data 2023-2024 (groep 15) 

  • Dag 1: vrijdag 17 november 2023
  • Dag 2: vrijdag 8 december 2023
  • Dag 3: vrijdag 19 januari 2024
  • Dag 4: vrijdag 16 februari 2024

Werktijden

We starten telkens om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Locatie

Boerderij Landzicht Vreeland
Nigtevechtseweg 36
3633 XR  Vreeland

Kosten

€1.350,00 exclusief btw en inclusief een gezonde lunch, koffie en thee tijdens alle workshopdagen

Flyer De reis van de heldin 15e editie 2023-2024

Download de routebeschrijving

Werktijden

We starten telkens om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur.


Hoe meld je je aan?

Geef je op bij Leanne Steeghs via e-mail of telefonisch op 06 58 907 665.

De begeleiders

Over Jane Coerts

In balans door het omarmen van vrouwelijke kwaliteiten
Ik ben opgegroeid met de kindboodschappen: wees sterk, werk hard en voel niet. Daar heb ik veel mee bereikt, én ik putte mezelf uit. Voor mij is een van de aantrekkelijke kanten van deze eeuw het toenemende bewustzijn dat onze planeet gebaat is bij vrouwelijke kwaliteiten als overgave, vloeibaarheid, ontspannen in niet-doen, dialoog. Vrouwelijke leiders tonen deze aspecten van zichzelf steeds meer. Zelf ervaar ik hoe ik op alle levensdomeinen meer in balans kom door mijn vrouwelijke kwaliteiten te omarmen. Ik voel me geroepen een bijdrage te leveren aan deze wereldwijde stroom.

Over Leanne Steeghs

Kracht en kwetsbaarheid
Als kind speelde ik vaak buiten; met de jongens van het plein voetbalde ik en klom ik in bomen. ‘One of the guys’ zijn ging me goed af. Later, in mijn werkende leven, ben ik vaak terecht gekomen in een ‘mannenomgeving’, waar een groot appel werd gedaan op mijn ‘mannelijke energie’. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik met mijn vrouwelijke kanten veel meer kon toevoegen. Ik heb de tocht naar de vrouwen ingezet: ik begon met andere ogen naar mijn moeder en naar de rol van mijn vriendinnen te kijken. Kracht en kwetsbaarheid kwamen in mij meer in balans.

Jane Coerts en Leanne Steeghs