Organisatieopstellingen

De zaak moet in beweging!

Er is iets aan de hand, maar wat?

  • ‘Medewerkers spelen politieke spelletjes.’
  • ‘Er is veel verloop.’
  • ‘Ik merk geen verbondenheid tussen medewerkers.’
  • ‘Medewerkers functioneren niet optimaal.’
  • ‘Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op na de fusie?’

Er kan van alles aan de hand zijn, waar je geen grip op lijkt te hebben. Terwijl je er graag wat aan wilt doen.

Wat kun je doen?

Een organisatieopstelling kan de uitkomst zijn! Met behulp van een organisatieopstelling zie je wat er speelt in jouw bedrijf of team. En je ervaart wat er nodig is om de situatie positief te veranderen. Na de opstelling kun je direct aan de slag met de antwoorden. Vaak met méér commitment dan je gewend bent, omdat je ‘aan den lijve’ ervaren hebt wat er nodig is om de zaak (of jezelf) in beweging te krijgen.

Hoe werkt het?

Tijdens een opstelling nemen personen de plaats in van medewerkers, afdelingen, taken of andere belangrijke elementen, die een rol spelen in de situatie waar jouw probleem over gaat. Zo worden verborgen dynamieken snel zichtbaar. Een opstelling maakt het mogelijk om te zoeken naar oplossingen en om nieuwe invalshoeken uit te proberen.

Voor wie?

Iedereen die werkt in of met een organisatie. Directeuren, managers, (team)leiders, ondernemers of consultants die op een diepere laag willen kijken waar het vastzit in de organisatie en wat er nodig is om meer flow te creëren.

Met wie?

Het begeleidingsteam bestaat uit een groep professionele (en gecertificeerde) organisatie begeleiders. We werken praktijkgericht. En uiteraard bieden we maatwerk en exclusiviteit. Je mag met meerdere mensen van jouw organisatie komen en zijn geen andere organisaties bij aanwezig. Vertrouwelijkheid gegarandeerd!

“Ik merk dat ik na de opstelling veel meer energie heb. Door mij niet meer overal verantwoordelijk voor te voelen krijg ik meer voor elkaar.”

Jeanette, 49 jaar, interim manager

“Wat een bijzondere en intense ervaring! De sfeer die wordt gecreëerd door deze groep professionals is heel veilig. Daardoor heb je alle ruimte om je te richten op je doelstelling.”

Matthijs, 36 jaar, accountmanager

Wanneer en waar?

Op aanvraag


Tijdsduur

Ongeveer 1,5 uur + een telefonische evaluatie.


Kosten

€ 495,- exclusief btw en inclusief koffie, thee, locatiekosten én ons vakmanschap en expertise.


Hoe meld je je aan?

Geef je op bij Leanne Steeghs via e-mail of telefonisch op 06 58 907 665. Heb je nog vragen? Ik vertel je graag meer.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximaal zes keer per jaar een update over mijn systemische activiteiten en artikelen.

  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookiestatement